پنج شنبه, 23 ارديبهشت 1400
ad

طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام
 
مواد لازم:
 
روغن: 2 قاشق غذاخوری
رشته فرنگی: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده: یک پیمانه
بادام بوداده: یک پیمانه
آب: 6 پیمانه
آب مرغ: 2 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 
گوجه فرنگی را به همراه آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی منسجم شود.
 
پیاز را در روغن تفت می‎دهیم تا طلایی رنگ شود سپس رشته فرنگی را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم. مخلوط پیاز و رشته فرنگی را به همراه نمک و فلفل به گوجه فرنگی که روی حرارت است، اضافه می‌کنیم.
 
در این مرحله، آب مرغ و بادام را به مواد سوپ افزوده و آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا سوپ ما جا بیفتد.
 
سوپ آماده شده را در ظرف سرو آن ریخته و با بادام، تزیین می‌کنیم.
منبع: www.tabnakbato.ir