پنج شنبه, 23 ارديبهشت 1400
ad

طرز تهیه کاناپ تن ماهی؛ فینگرفودی جذاب و خوشمزه

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 
 
امروز فینگرفود پایه ثابت جشن‌ها و مهمانی‌هاست و نوع جدیدی از غذاست که می‌توان آن را بدون استفاده از کارد و چنگال و تنها با استفاده از انگشتان دست میل کرد. کاناپ به معنای ساندویچ روباز یکی از انواع فینگرفود است.
 
 فینگرفود به معنی غذای انگشتی است و منظور غذایی است که بتوان به‌سادگی با انگشت آن را خورد. درواقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزار‌هایی مانند کارد، چنگال و قاشق میل کنید، یک نوع فینگرفود است. امروز در میهمانی‌ها و منو‌های غذایی فینگرفود‌ها جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و پای ثابت تولد‌ها و مهمانی‌های دوستانه شده‌اند.

به گزارش فرارو، یکی از فینگرفود‌های جذاب و خوشمزه که فرآیند آماده‌سازی آن هم بسیار آسان است، کاناپ به معنای ساندویچ روباز است. اگر مهمانی یا جشنی در پیش دارید، کاناپ یکی از گزینه‌های مناسبی است که هم میز شما را زیبا و چشم‌نواز می‌کند و هم خوشمزه است و درعین حال خیلی سریع آماده می‌شود.

کاناپ را می‌توانید در انواع مختلف مثل کاناپ مرغ، ژامبون، سبزیجات، الویه و ... تهیه کنید و در یک سینی بزرگ در کنار هم بچینید. در این دستور طرز تهیه کاناپ تن ماهی را آموزش می‌دهیم؛ اما برای درست کردن انواع مختلف کاناپ کافی‌ست فقط مواد اولیه آن را تغییر بدهید.

مواد اولیه لازم برای تهیه کاناپ تن ماهی برای ۴ نفر

نان تست: ۱۶ عدد
کنسرو تن ماهی: ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه حلقه‌ای خرد شده: ۱۰ ساقه
خیارشور: ۵ عدد
آب‌لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل: به میزان لازم
سس مایونز: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

تن ماهی

۱- نکات مربوط به تن ماهی

یکی از نکات بسیار مهم در مورد مصرف تن ماهی جوشاندن آن است. قوطی کنسرو را به مدت ۲۰ دقیقه در ظرف حاوی آب جوش قرار دهید، طوری که آب کاملاً قوطی را احاطه کند. جوشاندن تن ماهی پیش از مصرف موضوعی است که متخصصان علم تغذیه و پزشکان به آن تأکید دارند. زیرا ممکن است به دلیل یک سهل‌انگاری در هنگام تولید، شرایط نامناسب نگه‌داری و یا رد شدن تاریخ مصرف قوطی تن ماهی به نوعی باکتری خطرناک آلوده باشد. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام بوتولیسم است.
جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می‌تواند این باکتری‌های مضر را از بین ببرد. پس این مرحله را جدی بگیرید. اگر در انجام این کار سهل‌انگاری کنید، می‌تواند منجر به فاجعه‌ای غیرقابل جبران شود. بله دقیقا درست متوجه شدید. نجوشاندن تن ماهی پیش از مصرف می‌تواند تبعات غیرقابل باوری را برای شما به همراه داشته باشد؛ بنابراین با تصور این‌که مشکلی پیش نخواهد آمد، به دلیل تنبلی یا گرسنگی زیاد جوشاندن قوطی کنسرو را فراموش نکنید.

سس مایونز

۲- نکات مربوط به سس مایونز

همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. علاوه‌بر این در تهیه کاناپ هم بهتر است ماست را جایگزین سس نکنید؛ چون همان‌طور که گفتیم ماست آب می‌اندازد و باعث خمیر شدن نان تست می‌شود.

طرز تهیه کاناپ تن ماهی

۱- دور نان تست را با چاقو برش بزنید. دقت کنید برش‌ها تمیز و یک اندازه باشد. سپس هر نان را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا دو تا مستطیل هم اندازه به دست بیاید. همچنین می‌توانید نان را به صورت مثلثی برش بزنید.
 
۲- تن ماهی + جعفری ساطوری شده + گشنیز ساطوری شده + پیازچه حلقه‌ای خرد شده + خیارشور نگینی خرد شده + آب‌لیمو ترش تازه + فلفل + سس مایونز را با هم مخلوط کنید. از مخلوط آماده شده روی نان‌ها بمالید. سپس لایه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
 
۳- برای تزیین می‌توانید پنیر گودا را قالب بزنید و روی هر کاناپ یک برش کوچک از پنیر قرار بدهید و روی آن با کمک خلال دندان یک گوچه گیلاسی یا زیتون فیکس کنید. می‌توانید در قیف قنادی سر ماسوره قرار دهید و با سس روی آن شکوفه بنزید و چند دانه کنجد روی آن بریزید. نکته مهم در تهیه کاناپ این است که میزان سس باید کم‌تر از حد معمول باشد. اگر سس زیاد باشد، مواد شل می‌شود و از داخل نان بیرون می‌ریزد. همچنین سس زیاد باعث می‌شود نان حالت خمیری پیدا کند.