شنبه, 09 مرداد 1400
ad

غذای سریع؛ طرز تهیه املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

مواد لازم برای تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای


    روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط: یک عدد خرد‌شده
    سیر: دو حبه خرد‌شده
    فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط: یک عدد خرد‌شده
    گوجه‌فرنگی: ۴۰۰ گرم
    رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
    پودر چیلی: یک قاشق چایخوری
    زیره آسیاب‌شده: یک قاشق چایخوری
    پاپریکا: یک قاشق چایخوری
    پَرَک چیلی: به مقدار دلخواه
    شکر: یک قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده: به مقدار دلخواه
    تخم‌مرغ: شش عدد
    جعفری یا گشنیز: کمی برای تزیین املت

املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

 

 

طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

پیاز را ریز خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز نگینی خرد کنید. گوجه‌فرنگی را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
از دست ندهید:  املت خرما؛ گزینه‌ای مناسب برای وعدۀ سحری در ماه رمضان

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون در آن بریزید و پیاز خرد‌شده را در آن پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر خرد‌شده را نیز اضافه و با پیاز تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای قرمز خرد‌شده را نیز اضافه کنید و پنج تا هفت دقیقه تفت دهید تا نرم شود. در این مرحله گوجه‌فرنگی خرد‌شده و رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه و مخلوط کنید. حالا شکر، زیره آسیاب‌شده، پودر چیلی، پرک چیلی، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید روی حرارت متوسط مواد شما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آرام بجوشد تا مقداری از آبش تبخیر و مواد غلیظ شود.

در این مرحله با قاشق مناسب شش نقطه کف تابه را کمی خالی کنید (یک نقطه وسط و پنج نقطه در اطراف لبه‌های تابه) و تخم‌مرغ‌ها را در آن‌ها بشکنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید ده تا پانزده دقیقه تخم‌مرغ‌ها نیز بپزند. سفتی یا شلی تخم‌مرغ‌ها بستگی به ذائقه شما دارد. پس در طول این زمان املت را چک کنید و طبق میلیان املت را بپزید.

تابه را از روی حرارت بردارید و چند برگ گشنیز یا جعفری تازه روی املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای بریزید و آن را سرو کنید.